Αναβάθμιση Δικτύου από την ΔΕΥΑ Πέλλας – Τα θέματα της επόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ – Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πέλλας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου, στις 12 μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας (Εθνικής Αντίστασης 1 Γιαννιτσά).

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:  

Ορισμός επιβλέποντα μηχανικού για την επίβλεψη της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Κατασκευή νέων δεξαμενών ύδρευσης με δίκτυα μεταφοράς νερού και αντλιοστάσιο κατάθλιψης στις Τ.Κ. Καρυώτισσας, Παλαιφύτου και Παραλίμνης  του Δήμου Πέλλας».

Έγκριση 2ης παράτασης Σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Σύνταξης μελέτης γενικού σχεδίου Ύδρευσης (master plan) ΔΕΥΑ Πέλλας».

Αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων έγκρισης του επενδυτικού δανείου από το Τ.Π. και Δανείων, ενταγμένο στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για την υλοποίηση της πράξης «Αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης ΔΕΥΑ Πέλλας (Καρυώτισσα, Αραβησσός, Ν. Μυλότοπος, Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά, Εσώβαλτα) & προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης & ελέγχου της κατανάλωσης στο Δήμο Πέλλας».

Ανάθεση εκπόνησης μελέτης με τίτλο: «Μελέτη αποχέτευσης 220 m νοτιότερα του οικισμού Αραβησσού και συγκεκριμένα νοτιότερα των υπ’ αριθμ.  Ο.Τ. 100,98,99».

Αποζημίωση Συνταξιοδότησης του υπαλλήλου ΔΕΥΑΠ Θεόδωρου Κρούσιαρλη τ. Γρηγορίου.

Ορισμός υπαλλήλων σε θέσεις του ΟΕΥ ΔΕΥΑΠ (έκδοση Μισθοδοσίας, παρακολούθηση ΔΙΑΣ, ενημέρωση Υπουργείου (ΕΡΓΑΝΗ – ΜΗΤΡΩΟ).

Αντικατάσταση του υπολόγου και διαχειριστή του έργου: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος για την παρακολούθηση ποιότητας – ποσότητας πόσιμου νερού του Δήμου Πέλλας», με κωδικό ΟΠΣ 217136 που έχει ορισθεί με την απόφαση 154/2017 του ΔΣ ΔΕΥΑΠ.

Έγκριση μισθών υπαλλήλων που εντάχθηκαν στην Σύμβαση της ΠΟΕ ΔΕΥΑ από 1/10/2022 (αποφ. Δικαστηρίου).

Διάθεση θέσεων Πρακτικής Άσκησης μαθητών της Σχολής ΟΑΕΔ (ΕΠΑΣ ΒΕΡΟΙΑ).

Έγκριση δαπανών για επείγουσες <200,00 €.

Αιτήσεις-Διάφορα.

Ο Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΠ 
Γεώργιος Τόσιος

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com