Δήμος Πέλλας: 120 παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου πήγαν στο σχολείο με ποδήλατο

Από τον δήμο Πέλλας σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση στα παιδιά από τον διευθυντή, πως θα έχουν πάρκινγκ ποδηλάτων, 120 παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου πήγαν στο σχολείο με ποδήλατο.

Εικοσιτέσσερις θέσεις πάρκινγκ ποδηλάτων τοποθετήθηκαν την Τρίτη στο 9ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο περιβαλλοντικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν σε σχολεία του δήμου Πέλλας.

Ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Χρήστο Βουτσά παραβρέθηκε  στις εργασίες εγκατάστασης, ευχαριστώντας  την τροχαία Γιαννιτσών και ιδιαίτερα τον διοικητή Βασίλη Πλούγαρλη για την υλοποίηση του προγράμματος οδικής ασφάλειας που εφαρμόστηκε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής των Γιαννιτσών όλο τον χρόνο,  τον διευθυντή Παύλο Κυργιρίδη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη συνεργασία καθώς και τον Τάσο Ουργατζόγλου, ο οποίος  εκπροσωπώντας την ομάδα μαραθωνίου και τους ποδηλάτες Γιαννιτσών, είχε την επίβλεψη των τεχνικών προδιαγραφών των θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων.

Από τον δήμο Πέλλας σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση στα παιδιά από τον διευθυντή, πως θα έχουν πάρκινγκ ποδηλάτων, 120 παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου πήγαν στο σχολείο με ποδήλατο.

 

Θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων θα τοποθετηθούν στο 5ο και στο 2ο δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών καθώς και στο δημοτικό σχολείο Ακρολίμνης.

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα επεκταθεί η  εγκατάσταση θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων και στα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Πέλλας ενώ παράλληλα θα  συνεχιστεί το πρόγραμμα  των περιβαλλοντικών δράσεων, υιοθετώντας τις προτάσεις και τις ιδέες μαθητών και εκπαιδευτικών», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Πέλλας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com