Μάρτυρας «καίει» την Πισπιρίγκου – «Ρωτούσε για την κεταμίνη σε στέκι ναρκωτικών» (Βίντεο)

Αίσθηση προκαλεί μια μαρτυρία που τοποθετεί την Ρούλα Πισπιρίγκου σε σημεία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών πριν από τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας

Όπως ισχυρίζεται χρήστης ναρκωτικών, είχε δει την Ρούλα Πισπιρίγκου να προσπαθεί να προμηθευτεί κεταμίνη σε σπίτι της Πάτρας που χρησιμοποιείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

«Πιστεύω ότι εκείνη την ημέρα στο σπίτι στην Πάτρα ήταν αυτή. Είδα μια εύσωμη γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε όμως κόκκινο προς καροτί μαλλί, και όχι το ξανθό που την βλέπουμε στις φωτογραφίες και την τηλεόραση. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα στρογγυλό σκουλαρίκι που είχε κοντά στο στόμα. Αν την δω αυτή την κυρία με καροτί περούκα, μπορώ να την αναγνωρίσω»”, αναφέρει η συγκεκριμένη μαρτυρία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Μπαμ».

Από την μαρτυρία αυτή προκύπτει ότι η γυναίκα αυτή προσπαθούσε να αποσπάσει και πληροφορίες για το πώς γίνεται η χρήση της κεταμίνης. «Η κυρία αυτή με ρώτησε “πώς το πίνεις ρε φίλε;” Ήθελε να της δείξω πώς γίνεται η ενδοφλέβια. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι χρήστης. Φαίνεται αυτό».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com