Πρώην κατάσκοπος της KGB: Ο Πούτιν πάσχει από άνοια, βλέπει παντού προδότες -Παρανοϊκός, θυμίζει τον Στάλιν

Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ της βρετανικής The Sun, ένας πρώην πράκτορας της KGB αναφέρθηκε στην υγεία του Ρώσου προέδρου, που έχει γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων.

Βλαντίμιρ Πούτιν είναι πιθανό να πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και από άνοια, σύμφωνα με πρώην πράκτορα της KGB. Όπως μεταδίδει ρεπορτάζ της βρετανικής The Sun, ένας πρώην πράκτορας της KGB αναφέρθηκε στην υγεία του Ρώσου προέδρου, που έχει γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων.

Πρώην πράκτορας της KGB: Ο Πούτιν βλέπει παντού προδότες
Σύμφωνα με όσα είπε, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον και από άνοια σε πρώιμο στάδιο, ενώ -όπως υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας- ο φόβος του προέδρου της Ρωσίας και η εμμονή του με την πιθανότητα προδοσίας τον έχουν οδηγήσει στην τρέλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν αναφορές για την υγεία του Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς, από αρκετές πηγές, έχουν προκύψει πληροφορίες που θέλουν τον Ρώσο πρόεδρο να πάσχει από διάφορες ασθένειες, που επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης και δράσης του.

Παρά την επιμονή της Μόσχας να απορρίπτει όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, οι πρόσφατες εμφανίσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν τροφοδοτούν τις θεωρίες για την υγεία του. Ωστόσο, ο πρώην Ρώσος κατάσκοπος Μπόρις Καρπίτσκοφ, 62 ετών, είπε ότι ακόμη και τα μέλη του στενού κύκλου του Πούτιν δεν ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του προκειμένου να προστατεύσουν την εικόνα του «ισχυρού άνδρα».

Ο Ρώσος πρώην πράκτορας, ο οποίος τώρα ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είπε ότι ο Πούτιν βλέπει τους πάντες ως «προδότες» – και ότι η υγεία του ήταν ένα «ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα».

Με τον Στάλιν παροιμοιάζει τον Βλαντίμιρ Πούτιν ένας Ρώσος πρώην κατάσκοπος
Ο πρώην πράκτορας είπε στη Sun Online: «Είναι – ή τουλάχιστον ενεργεί ως – παράφρονας και διακατέχεται από ιδέες παράνοιας». «Βλέπει κυριολεκτικά τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται εντός των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας, ακόμη και μέσα στον στενό του κύκλο, ως “προδότες”».

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com