Αγάθη Γκουδέρη: Ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τις αξίες και το όραμά μας για τον Δήμο μας!

Πάμε μαζί να συνεχίσουμε μπροστά με σιγουριά να δημιουργούμε έναν Δήμο σταθερά ισχυρό, με σκοπό να κάνουμε τον τόπο μας κάθε μέρα καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας!”

Στην ενίσχυση της Εκπαίδευσης και την αναβάθμιση του επιπέδου του Πολιτισμού προς όφελος των πολιτών που αποτελεί ζητούμενο των σύγχρονων κοινωνιών, αναφέρθηκε σε συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους αντίστοιχων φορέων η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης “Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε”, Αγάθη Γκουδέρη.
“Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων κρίνεται αναγκαίος ο σχεδιασμός και απαραίτητη η υλοποίηση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από τη Τοπική Αυτοδιοίκηση που πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο στις τοπικές κοινωνίες στους ευαίσθητους αυτούς τομείς”, τόνισε η Αγάθη Γκουδέρη.
Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γρηγόρη Στάμκο, αφού ζήτησε την στήριξη των συνδημοτών της, αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις της για την επόμενη ημέρα:
Όπως είπε:
Με τη στήριξή σας δεσμεύομαι να προωθήσω:
– την προσπάθεια αναβάθμισης της εκπαίδευσης της νέας γενιάς συνεχίζοντας τη διαρκή φροντίδα των σχολικών υποδομών
– την εκπαίδευση όλου του πληθυσμού που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της αειφόρου ανάπτυξης της κοινωνίας μέσω της οργάνωσης και διεξαγωγής προγραμμάτων Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων
– την υλοποίηση βιώσιμων πολιτικών ανάπτυξης και ανάδειξης του πολιτισμού και αύξηση της επισκεψιμότητας
– την προβολή των πλούσιων φυσικών και πολιτιστικών πηγών του Δήμου μας ώστε να είναι αντάξιος του ιστορικού φορτίου του.
Και κατέληξε: “Ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, ώστε όσα έπραξα ως ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών, να πράξω και από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη του Δημάρχου Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκου «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε»!
Ζητώ την ψήφο σας για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τις αξίες και το όραμά μας για τον Δήμο μας!
Ο

Αγάθη Γκουδέρη,
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη “Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε”
και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γρηγόρη Στάμκο
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...