Άμεση H αποκατάσταση βλάβης στο Δίκτυο από την ΔΕΥΑ Πέλλας

Από χθες το βράδυ (27/9) προκλήθηκε μεγάλη βλάβη επί της οδού Μητροπόλεως, ένα από τα σημαντικά σημεία υδροδότησης της πόλης των Γιαννιτσών.

Τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΠ) Δήμου Πέλλας, επενέβησαν στο σημείο, όπου αποκατέστησαν τη βλάβη έως σήμερα (28/9) το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα στους δημότες μας.
“Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα συνεργεία και σε όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ, για την άψογη συνεργασία, για μία ακόμη φορά, οι οποίοι σε πραγματικό χρόνο, με κάθε δυνατή προσπάθεια, εργάστηκαν ασταμάτητα μέχρι του σημείου αποκατάστασης της βλάβης, η οποία να σημειώσουμε ότι ήταν πολύ σοβαρή και θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα”, ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Γιώργος Τόσιος.
“Πάνω απ’ όλα, η ικανοποίηση μας εκφράζεται στο ότι δεν υπήρξε ταλαιπωρία των δημοτών μας και μάλιστα σε ώρες δύσκολες της ημέρας. Η ταλαιπωρία που περιμέναμε όταν αντικρίσαμε το πρόβλημα, δεν επήλθε καθώς όλα έγιναν γρήγορα και με τον ανάλογο προγραμματισμό”, πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...