Δένδιας, Σταμενίτης και Νέζης στην εκδήλωση του Θ. Μαυρομμάτη για τους ετεροδημότες της Αθήνας

Παρών στην εκδήλωση ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, που διατηρεί μακρά φιλία με τον Θανάση Μαυρομμάτη αλλά και ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη Θανάσης Νέζης.

Σε μια πολυπληθή  συγκέντρωση στην Αθήνα μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης που συνάντησε  φίλους του, ετεροδημότες Αιτωλοακαρνάνες, και όχι μόνο ενόψει των περιφερειακών εκλογών.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στο σύνολό τους αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την πορεία του Νομού καθώς όλοι όσοι ήταν παρόντες σίγουρα επιθυμούν και επιδιώκουν το καλύτερο για τον τόπο μας. Ξεχωριστή νότα έδωσε η προσπάθεια του Αντιπεριφερειάρχη να εξηγήσει σχεδόν σε κάθε ένα ξεχωριστά τι έχει γίνει για την δική του περιοχή γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά από τον κόσμο. «Γεγονός πάντως είναι ότι ο Μαυρομμάτης έχει σαν αρχή να βλέπει ο ίδιος -στο μέτρο του δυνατού- την κάθε περίπτωση προσωπικά και έχει περιδιαβεί τον Νομό από άκρη σε άκρη πολλές φορές», σχολιάζουν πολιτικοί του φίλοι προσθέτοντας πως πέρα όμως από την άριστη σχέση και με τους Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας, στον Αντιπεριφερειάρχη πιστώνεται και κάτι ακόμη: Οι  ισχυρές φιλίες του με πληθώρα κυβερνητικών στελεχών, τεχνοκρατών, ακαδημαϊκών, δημοσιογράφων, οι οποίοι και είναι προσωπικοί του φίλοι και το αποδεικνύουν εμπράκτως.

Μεταξύ άλλων επίσης παρέστησαν, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, που διατηρεί μακρά φιλία με τον Θανάση Μαυρομμάτη αλλά και ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης.  ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Γιάννης Καράμπελας, ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάση Καββαδάς, το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας Δρ. Ξενοφώντας Βεργίνης,οι Δημοσιογράφοι Θεοφύλακτος Σπατούλας, ο γνωστός ακαδημαϊκός Παναγιώτης Κοντός,  υποψήφιοι με τον Κώστα Μπακογιάννη, όπως ο Δημήτρης Πίκος, ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου, ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ανδρίτσος, που κατάγεται από τη Γραμμένη Οξυά Ναυπακτίας και αρκετοί Αιτωλοακαρνάνες. κ.α.

“Είχα την χαρά να συναντηθώ με συμπατριώτες μας που ζουν στην Αθήνα. Η Αιτωλοακαρνανία είναι παντού .Μεγάλη χαρά και δύναμη όμως μου έδωσαν και πολλοί άλλοι φίλοι, οι οποίοι μπορεί να μην ψηφίζουν στον τόπο μας, βρίσκονται ομως πάντα στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας … η μεγάλη Νίκη ειναι κοντά” .” ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θανάσης Μαυρομμάτης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...