Έφη Αχτσιόγλου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε η Έφη Αχτσιόγλου. Σε δηλώσεις της από το Ωδείο Αθηνών, επισήμανε ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε στιγμές κρίσιμων αποφάσεων» και ότι «οφείλουμε να εργαστούμε αποτελεσματικά, με επιμονή, για να δώσουμε εκ νέου την προοπτική ενός ισχυρού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Σε δηλώσεις της από το Ωδείο Αθηνών, επισήμανε ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε στιγμές κρίσιμων αποφάσεων» και ότι «οφείλουμε να εργαστούμε αποτελεσματικά, με επιμονή, για να δώσουμε εκ νέου την προοπτική ενός ισχυρού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Υπογράμμισε ότι «για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για μια κοινωνία υψηλών προσδοκιών χρειαζόμαστε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έναν ΣΥΡΙΖΑ αποτελεσματικό, σύγχρονο, μεθοδικό, ικανό να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις, που θα αναδεικνύει τη συλλογική προσπάθεια και θα αξιοποιεί τη συλλογική μας ευφυΐα».

Η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι η υποψηφιότητά της για τη θέση της προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και της αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «εκ των πραγμάτων δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αφορά την Ελλάδα, αφορά την κοινωνία».

Σχολίασε ότι «οι αντίπαλοί μας κατασκευάζουν το δίλημμα προς το κέντρο ή προς την αριστερά;», για να τονίσει ότι «δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα για εμάς. Ξέρουμε πολύ καλά με ποιους είμαστε. Είμαστε με τους πολλούς, είμαστε με το δίκιο».

Σημείωσε ότι «αυτό που θέλουμε σήμερα είναι να είμαστε η δύναμη της δημιουργικής αντιπολίτευσης, έτσι όπως οι καιροί και οι νέες συνθήκες το απαιτούν. Ώστε να γίνουμε αύριο η ρεαλιστική και αποτελεσματική διακυβέρνηση υπέρ των πολλών».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...