Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στις 27 του μήνα επηρεάζει κυρίως 4 ζώδια

Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 27 Δεκεμβρίου επηρεάζει κυρίως 4 ζώδια.

H Πανσέληνος του Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έρχεται με την τυχερή όψη Ήλιου-Δία και μας καλεί να φροντίσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Με την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου.

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στις 27 του μήνα επηρεάζει κυρίως 4 ζώδια

Δυο μέρες μετά τα Χριστούγεννα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Την ίδια μέρα, στις 27 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας και κέρδη. Ας δούμε τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου:

Κριός

Η Πανσέληνος σας δίνει την δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους. Θα νιώσετε αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα για τα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 27 Δεκεμβρίου φέρνει τύχη και αισιοδοξία. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους. Στο τέλος του μήνα ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή πορεία στον Ταύρο φέρνοντας ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά.

Ζυγός

Η Πανσέληνος για τους Ζυγούς θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να διαλέξτε σοφά τις παρέες σας και με ποιους θα κάνετε Πρωτοχρονιά.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στα γενέθλιά σας δείχνει ότι μπορεί να προχωρήσετε σε μια δέσμευση ή επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Ονειρεύεστε μια ιδιαίτερα δυνατή νέα χρονιά και έχετε πολλές πιθανότητες να το πετύχετε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...