Καρασμάνης: Ευχής έργο θα ήταν, αυτή η ανθρωπιστική δράση να βρει μιμητές σε όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για Κοινωνία Ανθρώπων, αν έστω και ένας συνάνθρωπος στη διπλανή πόρτα δεν έχει ένα πιάτο φαγητό.​

🔵 Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων προσφοράς του ¨γεύματος αγάπης Επιούσιος Άρτος¨ του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, που επιβεβαίωσαν ότι η Μητρόπολη μας πρωτοπορεί σε κάθε πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς και έμπρακτης αλληλεγγύης σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην πόλη μας, όπου παραβρέθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης.

🟢 Ο πρώην Υπουργός επισημαίνει ότι στο σημαντικό αυτό κοινωνικό έργο, τεράστια και ανεκτίμητη είναι η συνεισφορά των ιερέων μας – με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πατέρα Ιωάννη και ¨πρωτοστάτη¨ αυτής της ανθρωπιστικής προσφοράς – όπως βέβαια και των εθελοντών και εθελοντριών που κάνουν σάρκα και οστά, αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία.

🟣 Ευχής έργο θα ήταν, αυτή η ανθρωπιστική δράση να βρει μιμητές σε όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν. Να βρει ανταπόκριση το μήνυμα ότι στον 21ο Αιώνα, δεν μπορούμε να μιλάμε για Κοινωνία Ανθρώπων, αν έστω και ένας συνάνθρωπος στη διπλανή πόρτα δεν έχει ένα πιάτο φαγητό.​

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com