Λ. Αυγενάκης: Ολοκληρώνουμε ένα πλούσιο νομοθετικό έργο που εισήγαγε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και καινοτομίες!

Ο ελληνικός αθλητισμός πρέπει να πρωταγωνιστεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις και να ανέλθει στην κορυφή που του αρμόζει και που τον θέλει όλη η ελληνική κοινωνία να βρίσκεται!

Ψηφίστηκε το 7ο νομοσχέδιό μας και ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της αθλητικής μας μεταρρύθμισης! Ολοκληρώνουμε ένα πλούσιο νομοθετικό έργο που εισήγαγε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και καινοτομίες!
Οι 7 αθλητικοί νόμοι δεν υπαγορεύονται από κάποια νομοθετική μανία. Τέσσερα χρόνια ακολουθούμε πιστά την πολιτική που χαράξαμε, να νοικοκυρευτεί το άναρχο αθλητικό τοπίο που παραλάβαμε:
  • Να θεσπιστούν αποτελεσματικοί μηχανισμοί αντιμετώπισης των φαινομένων, που αποτελούν μάστιγα για τον αθλητισμό, όπως το ντόπινγκ, η χειραγώγηση και η βία.
  • Να απελευθερωθούν νέες δυνάμεις.
  • Να ακολουθήσει ο αθλητισμός την πορεία της ψηφιοποίησης του κράτους.
  • Να πάει μπροστά, πιο ψηλά ο αθλητισμός μας.
Μια νομοθετική διαδρομή με πολλά εμπόδια και ανηφοριές στην αρχή, αλλά -όσο προχωρούσαμε- ολοένα και περισσότερα μέλη της αθλητικής μας οικογένειας έγιναν συνταξιδιώτες μας!
Μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου τη δυσπιστία και την αμφισβήτηση. Κάποιοι στοιχημάτιζαν ότι ρυθμίσεις, που σήμερα βρίσκονται σε ισχύ, δεν επρόκειτο να φτάσουν ποτέ στη Βουλή. Όμως, με πείσμα και εμπιστοσύνη στο έργο μας τα καταφέραμε! Και όχι μόνο ψηφίσθηκαν, αλλά εφαρμόζονται και έχουμε ήδη απτά αποτελέσματα.
Δεν σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο αποφασιστικά για τον αθλητισμό που αξίζει στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Ο ελληνικός αθλητισμός πρέπει να πρωταγωνιστεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις και να ανέλθει στην κορυφή που του αρμόζει και που τον θέλει όλη η ελληνική κοινωνία να βρίσκεται!
Ο αθλητισμός μας αλλάζει!
Η Ελλάδα αλλάζει!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com