Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για διακίνηση δυσφημιστικού sms υπέβαλε ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Συμεών Κουπελόγλου

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εικόνα με ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη από άτομο το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι συνεργάτης του υποψήφιου βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Συμεών Κουπελόγλου.

Ο αποστολέας τάζει στους παραλήπτες αμοιβή 25 ευρώ για κάθε ψήφο προς τον υποψήφιο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης. Μάλιστα, τους καλεί στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Συμεών Κουπελόγλου, τα οποία ωστόσο έχουν αναβληθεί λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μόλις αντιλήφθηκε την κυκλοφορία του συγκεκριμένου μηνύματος  ο υποψήφιος βουλευτής, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά για να υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

«Την ώρα που η πατρίδα μας θρηνεί για τους νεκρούς της ανείπωτης τραγωδίας κάποιοι ανόητοι σκέφτηκαν πως θα μπορέσουν να με βλάψουν πολιτικά, διακινώντας ένα αχαρακτήριστο ηλεκτρονικό μήνυμα. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σπιλώσει το όνομά μου. Έστειλαν μαζικά sms εξ ονόματός μου για να με εκθέσουν. Τώρα συνειδητοποιώ ότι η υποψηφιότητα μου με την Ελληνική Λύση και η δημοσιοποίηση των ενεργειών μου ενοχλούν. Δεν θα τους κάνω τη χάρη να σταματήσω. Έχω υποχρέωση απέναντι σε όλους όσοι με στηρίζετε να τους ξεσκεπάσω.

 

Για τους παραπάνω λόγους και θέλοντας να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψη μου υποβάλω μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ο αποστολέας των δυσφημιστικών sms.

Συνεχίζω τον αγώνα μου με μοναδικό μου κίνητρο το καλό της πατρίδας μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος βουλευτής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...