Νίκος Βαλνάρης: 4 χρόνια φθηνή και καταστροφική αντιπολίτευση.

“ψάχνουν να βρουν τρόπο να τραβήξουν την παράταξη του Δημάρχου προς τα κάτω , αντί να βρουν τρόπο να ανέβουν οι ίδιοι ψηλότερα”

Ορμώμενος από τα τελευταία γεγονότα αλλά και τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης μου ήρθε στο μυαλό η σύμπραξή τους που κρατά από την εκλογική περίοδο των εκλογών του 2019, όταν χέρι-χέρι βαδίζανε και διαλαλούσαν πως (ειδικά) την δεύτερη Κυριακή ψηφίζουν ο ένας τον άλλον, με κάποιους υποψηφίους δε, να ωρύονται προς τον υποψήφιο Δήμαρχο ο οποίος πήγε δεύτερη Κυριακή και ας ήταν στο ψηφοδέλτιο άλλου.
Το ίδιο έργο λοιπόν συνεχίζεται, αγκαλιασμένοι να ψάχνουν να βρουν τρόπο να τραβήξουν την παράταξη του Δημάρχου προς τα κάτω , αντί να βρουν τρόπο να ανέβουν οι ίδιοι ψηλότερα με τα έργα και τις πράξεις τους μπας και μπορέσουν να κοντέψουν την διοικούσα παράταξη και φυσικά τον επικεφαλής και δήμαρχο Πέλλας.
Έτσι και τώρα βλέπω τους υποψηφίους παρατάξεων που «διαλύθηκαν» να εισχωρούν στην παράταξη της μείζονος και να υπερασπίζονται σαν να μη τρέχει τίποτα την γραμμή
« ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ »!!!!! Γράφει υποψήφιος δήμαρχος σε σχόλιο του, ότι εμείς έχουμε προτάσεις και ιδέες επειδή όμως δεν είμαστε διοίκηση γι αυτό δεν μπορούμε να δουλέψουμε! (Υπάρχουν γραμμένα στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του)
Και λέω εγώ ο αφελής: Το δημοτικό συμβούλιο απαρτίζεται από 41 άτομα, βγάλε την κα. ΚΚΕ που καταψηφίζει τα πάντα από ιδεολογία, μας μένουν 40. Η πλευρά του δημάρχου έχει τους 16 και η υπόλοιπη αντιπολίτευση αριθμεί 25 δημοτικούς συμβούλους. Δηλαδή αν στα 4 χρόνια οι κύριοι αυτοί που διεκδικούν τον Δήμο Πέλλας έφερναν μια μελέτη, μια ολοκληρωμένη πρόταση, κάτι βρε αδερφέ δικό τους, ιδέα τους, όραμά τους πες το όπως θέλεις, θα περνούσε κατά πλειοψηφία ;;; ΝΑΙ
Συμπέρασμα: 4 χρόνια φθηνή και καταστροφική αντιπολίτευση καταψηφίζοντας (ακόμα και τον ισολογισμό) χωρίς τεκμηριωμένη άποψη απλά γιατί με αυτόν τον τρόπο πίστευαν, ότι δεν θα προλάβει η παράταξη του Δημάρχου να ολοκληρώσει κανένα από τα δρομολογημένα έργα. Να μην γίνει τίποτα γιατί έρχονται εκλογές λένε, να σταματήσουν όλα για να μην χαθεί το αφήγημα στο οποίο στήριξαν την προεκλογική τους καμπάνια. Δεν έκανε τίποτα -λένε- η δημοτική αρχή και ας ήταν (αυτοί που τα λένε) πλειοψηφία, Σας το ανέφερα παραπάνω 16 με 25 ήμασταν, που είναι οι προτάσεις σας, που είναι τα δικά σας έργα;;: Ακόμα και τώρα που ήρθε η στιγμή να ψηφίσουμε για την αξιοποίηση των στρατοπέδων, ακόμα και τώρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το αποφύγατε.
Δεν συνηθίζω να γράφω πολιτικά άρθρα, απλά ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με τους διαδικτυακούς μου φίλους .
ΒΑΛΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...