ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης βράβευσε τον Δήμο Σκύδρας και την Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου

Στο πλαίσιο της Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης του (ΠΑΑ) 2014-2022 και του ΣΣ-ΚΑΠ 2023 – 2027 βραβεύθηκαν οι 7 Δήμοι της χώρας για τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι προτάσεις τους για τη Δράση 4.3.4 «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του ΠΑΑ 2024-2020, ανάμεσα στους οποίους και ο Δήμος Σκύδρας.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης της Δημάρχου Σκύδρας, Κατερίνας Ιγνατιάδου, ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης, εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στη Δημοτική Αρχή και στις υπηρεσίες του Δήμου ενώ μίλησε και για τη μεγάλη σημασία που διαδραματίζουν τα έργα υποδομής αυτής της κατηγορίας για μια περιοχή, κατά βάση αγροτική, όπως ο Δήμος Σκύδρας αλλά και ολόκληρος ο Νομός Πέλλας.

Παρακάτω η ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας για την τιμητική βράβευση από τον ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη
Ημέρα πολύ σημαντική για το δήμο μας, αλλά και για μένα προσωπικά και γι εμάς, αιρετούς και υπαλλήλους του Δήμου Σκύδρας..
ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΜΕ σήμερα στα Ιωάννινα, στα πλαίσια της 14ης συνεδρίασης της επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2022, καθώς και στη 2η συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης του Στρατηγικού Σχεδίου της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ- ΚΑΠ) 2025-2027, παρουσία του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, του υφυπουργού Διονύση Σταμενίτη, του Γ.Γ. Δημητρίου Παπαγιαννίδη και άλλων μελών της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ.
Ο Δήμος Σκύδρας είναι ο 1ος Πανελλαδικά δήμος που ολοκλήρωσε την υλοποίηση μεγάλου προγράμματος ασφαλτοστρώσεων αγροτικής οδοποιίας και είναι από τους πρώτους δήμους στην απορρόφηση μεγάλων ευρωπαϊκών κονδυλίων αγροτικών υποδομών…ναι, ο μικρός, υποστελεχωμένος δήμος Σκύδρας..
Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το τιμόνι της διοίκησης του Δήμου μας, δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκτέλεση υποδομών για τη στήριξη των αγροτών μας.
Από την πρώτη στιγμή, με πολλή και σοβαρή δουλειά, με ετοιμότητα και γνώσεις, διεκδικήσαμε και λάβαμε εκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους για να καλυτερέψουμε τις συνθήκες αγροτικής παραγωγής και καλλιέργειας και ως εκ τούτου να διευκολύνουμε τους αγρότες μας.
Τη θητεία που διανύουμε υλοποιούμε πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων αγροτικών οδών, προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ.Ευχαριστώ ολόθερμα το ΥΠΑΑΤ, υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύση Σταμενίτη και για τα άκρως τιμητικά του λόγια, τον Γενικό Γραμματέα κ. Παπαγιαννίδη, τα υπηρεσιακά στελέχη του ΥΠΑΑΤ και τέλος ένα μεγάλο, από καρδιάς ευχαριστώ στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σκύδρας και ειδικά στους υπαλλήλους και συνεργάτες που τιμούν το ρόλο και την ιδιότητα τους και καθημερινά είναι στο γραφείο μου, παρακολουθώντας στενά τα έργα και τα προγράμματα!
Υ.Γ. Το κράτος μας βράβευσε για τις αγροτικές οδοποιίες, γι’ αυτές που κάποιοι στο παρελθόν δεν τις ψήφιζαν ισχυριζόμενοι ότι δεν θα εγκριθούν, εν τω μεταξύ εγκρίθηκαν όλες και άλλες, ακόμη περισσότερες και υλοποιήθηκαν και άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν προσπαθούσαν ν απαξιώσουν το έργο μας, διαμαρτυρόμενοι για την αναφορά μου στο μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων που υλοποιούμε…
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...