Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Δ. Σταμενίτης, «τρέχει» τα σημαντικά ζητήματα της Πέλλας.

Στον Σταϊκούρα ο υφυπουργός Διονύσης Σταμενίτης για τη διασύνδεση της Πέλλας με την Εγνατία Οδό – Στο επίκεντρο η αναβάθμιση του οδικού δικτύου της περιοχής

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, πραγματοποίησε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, με αντικείμενο τα ζητήματα της Πέλλας και συγκεκριμένα την χρηματοδότηση μελέτης δεύτερης σύνδεσης του Νομού με την Εγνατία Οδό.

Ο κ. Σταμενίτης, παρά τα αυξημένα καθήκοντά τους ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δεν σταματά ποτέ να μεταφέρει στα κυβερνητικά στελέχη της ανησυχίες και τα ζητήματα της Πέλλας, όπου εκλέγεται βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, και να πραγματοποιεί επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς με σκοπό τη διευθέτησή τους.

Ειδικότερα, ο Διονύσης Σταμενίτης έθεσε στον κ.Σταϊκούρα το ζήτημα της χρηματοδότησης της μελέτης του νέου δρόμου Γιαννιτσά – Νησέλι (Κόμβος Αλεξάνδρειας), παρουσιάζοντας στενά στον υπουργό τους λόγους που καθιστούν απαραίτητη τη νέα χάραξη, ώστε να επιτευχθεί η δημιουργία και δεύτερης σύνδεσης του Νομού Πέλλας με την Εγνατία Οδό, από την περιοχή των Γιαννιτσών.

Άλλωστε το συγκεκριμένο ζήτημα το παρακολουθεί στενά ο υφυπουργός, μια και πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας που θα προσφέρει ταχύτητα και ασφάλεια στις μετακινήσεις των πολιτών, που αποτελεί μια από τις προτεραιότητες του υφυπουργού για τους συμπολίτες του.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν επίσης η πορεία εξέλιξης του έργου κατασκευής και αναβάθμισης του οδικού δικτύου Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα και το έργο κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας, για το οποίο τονίστηκε ότι οι διαδικασίες εξελίσσονται βάσει του προγραμματισμού και εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024 αναμένεται να υπάρχει ανάδοχος.

https://www.facebook.com/stamenitisdionisis/posts/pfbid0Vkg8yZuNynQUGS2rLDfq1Rkm3FZRizwHZaV5pnrvKKKCgVke6XbXrQLJCEV9YGAMl?ref=embed_post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...