Ομάδα Αχτσιόγλου: «Η χυδαιότητα της ανάρτησης Κασσελάκη επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας»

Σκληρή απάντηση έστειλε η ομάδα των «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου που αποχώρησαν χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για χυδαιότητες «Κασσελάκη».

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη νωρίτερα όπου ανέφερε ότι «Με το χέρι στην καρδιά, αν είχε έρθει προεκλογικά η Έφη Αχτσιόγλου και μου είχε πει “αυτή η καρέκλα είναι το όνειρό της ομάδας μου, ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω”, θα είχα κάνει πίσω. Θα είχα αποσύρει την υποψηφιότητά μου για χάρη της ενότητας», γράφει συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η χυδαιότητα της σημερινής ανάρτησης του κ. Κασσελάκη επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αποχωρήσουμε από το κόμμα Κασσελάκη», σχολιάζουν μέσω «διαρροής» τους η ομάδα των 6+6 που αποχώρησε χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι βουλευτές που αποχώρησαν τελευταίοι χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ακόμα ότι δεν έχουν καμία διάθεση να ακολουθήσουν «τον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει για τον εαυτό του» και πως «για άλλη μια φορά απαντά στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις. Αν θέλει να κατανοήσει και τους υπόλοιπους πολιτικούς λόγους των μαζικών αποχωρήσεων χιλιάδων αγωνιστών από το κόμμα του, τον παραπέμπουμε στη χθεσινή δήλωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και στα δεκάδες άλλα κείμενα αποχωρήσεων που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνοντας υπόψη μας το σοβαρό ενδεχόμενο να νομίζει ότι είναι ”πουμαρό”», προσθέτουν.

Επισημαίνουν δε, ότι «η δική μας υποχρέωση είναι η επιλογή τής ευθύνης και της ελπίδας: η μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην επικίνδυνη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κάτι που είναι φανερό ότι ο κ. Κασσελάκης αδυνατεί να υπηρετήσει».

Οι βουλευτές της ομάδας Αχτσιόγλου κλείνουν με ένα υστερόγραφο που αναφέρει πως «σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ θράσος ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει στην Αριστερά παρά μόνο ως διεκδικητής ή κάτοχος καρέκλας, να κάνει μαθήματα ανιδιοτέλειας σε ανθρώπους που έχουν δώσει πολιτικές και κοινωνικές μάχες επί πολλά χρόνια στα κινήματα και στο κόμμα χωρίς καμία απολύτως καρέκλα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com