Προπονητής σε ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ είναι ο διασώστης της ΕΜΑΚ που συγκλόνισε όλους τους Έλληνες.

Ο Γιάννης Παπαγιαννάκης μίλησε στο Mega για τις στιγμές που έζησε στα Τέμπη, λέγοντας πως οι εικόνες που αντίκρυσαν ήταν αποκαρδιωτικές.

«Όταν κληθήκαμε να πάμε στο συμβάν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η κατάσταση ήταν εξωπραγματική και προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να βγάλουμε κάποια θύματα, τα οποία είχαν εγκλωβιστεί μέσα». Τα λόγια διασώστη της ΕΜΑΚ για τις προσπάθειες διάσωσης στα Τέμπη συγκλονίζουν.

«Έψαχνα μέσα στα συντρίμμια να βρω κάτι και αντίκρυσα προσωπικά είδη μιας κοπέλας, όπως καλλυντικά με αίμα και αυτό μου ήταν πολύ δύσκολο. Εγώ πήγα αργότερα, μαζί με τον διασωστικό μου σκύλο για να ψάξουμε τριγύρω εάν έχει πεταχτεί κάποιος άνθρωπος πιο μακριά» τόνισε.

Αναφορικά με τη φωτογραφία, στην οποία είναι βαθιά συγκινημένος πάνω από τα συντρίμμια, ο κ. Παπαγιαννάκης είπε πως σκέφτηκε πως θα μπορούσε να είναι εκεί αυτός ή το παιδί του. «Τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία την θυμάμαι. Εμείς έχουμε μάθει να δουλεύουμε πάνω στη δυστυχία των άλλων ανθρώπων αλλά είμαστε άνθρωποι. Θα μπορούσε να είναι το παιδί μου ή εγώ ο ίδιος και οι συνάδελφοί μου να με έβγαζαν έξω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Παπαγιαννάκης είναι προπονητής στην ομάδα πόλο Εφήβων του ΠΑΟΚ.
Στο παρελθόν υπήρξε πολίστας της ομάδας αλλά το επάγγελμά του είναι διασώστης της ΕΜΑΚ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...