Πρόσκληση σε εκδήλωση για νέους του υποψ. Δημάρχου, Στ. Καστερίδη

Την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου συζητάμε με τους νέους του δήμου. Τους ακούμε να μας προτείνουν τι θέλουν, τι ονειρεύονται, τι προσδοκούν από τη νέα δημοτική αρχή. Κι εμείς σχεδιάζουμε το μέλλον μαζί τους. Pool Bar Arena.στις 9μμ. Σας περιμένουμε…

Νέους και νέες του Δήμου Πέλλας καλεί σε συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης ενόψει των επικείμενων Αυτοδιοικητικών εκλογών επιχειρόντας με αυτόν τον τρόπο να κάνει ένα άνοιγμα στις νέες ηλικίες, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά δίνοντας τους και την ευκαιρία να ακουστούν οι προτάσεις τους για έναν καλύτερο Δήμο !

👌🏼 Η νέα γενιά της περιοχής του Δήμου Πέλλας, η γενιά της κοινωνίας των πολιτών που έρχεται και σιγά σιγά συγκροτείται αναζητά με ανήσυχη ματιά την προοπτική και την εξέλιξη.
✌🏼 Αναζητά με καθαρό βλέμμα μια δημοτική αρχή που θα εργάζεται καθημερινά – διεκδικώντας, πιέζοντας, σχεδιάζοντας αλλά κυρίως παραδίδοντας έργο στους δημότες.
👉🏼 Ο Στάθης Καστερίδης με την πλούσια εμπειρία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να διασφαλίσει πως καμία μέρα δε θα πάει χαμένη. Δε του το επιτρέπει η μοίρα αυτού του -στάσιμου- τόπου.
Τα υπόλοιπα :
📍ARENA POOL BAR
📆 Πέμπτη 13 Ιουλίου , 21.00
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...