Σταύρος Βαφειάδης: Στηρίζω τον Δημ. Μπίνο γιατί βάζει πάνω απ’ όλα το συλλογικό συμφέρον

Είναι o άνθρωπος, που ως Δήμαρχος δεν έκανε εκπτώσεις και κράτησε ψηλά τις αρχές με τις οποίες πολιτεύτηκε.

Θέλοντας να ευχαριστήσω τον Δημήτρης Μπίνος για την εμπιστοσύνη που διαχρονικά δείχνει προς το πρόσωπό μου, αισθάνομαι την ανάγκη να αναφερθώ στους λόγους που στηρίζω την υποψηφιότητά του.
Προσωπικά, έχω επιλέξει να στηρίζω τις επιλογές μου και να παραμένω σταθερός στις αρχές και τις αξίες μου. Ιδιαίτερα όταν αυτές οι επιλογές με δικαιώνουν στο πέρασμα του χρόνου. Η επιλογή μου να στηρίξω το Δημήτρη Μπίνο και να είμαι υποψήφιος μαζί του, με δικαίωσε πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περίμενα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ηθικό, αξιοπρεπή, ακούραστο. Έναν άνθρωπο που βάζει πάνω απ’ όλα το συλλογικό συμφέρον και που έχει πολλά ακόμα να δώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι o άνθρωπος, που ως Δήμαρχος δεν έκανε εκπτώσεις και κράτησε ψηλά τις αρχές με τις οποίες πολιτεύτηκε.
Προτίμησε να χάσει, παρά να υποκύψει σε πρακτικές με τις οποίες διαφωνούσε και οι οποίες πηγαίνουν τον τόπο μας πολλά χρόνια πίσω.
Επιλέγω να στηρίζω τον Δημήτρη Μπίνο, για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλά κυρίως γιατί στην στείρα πολιτική αντιπαράθεση προτάσσει τον προγραμματικό λόγο και τις ρεαλιστικές προτάσεις.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...