Στην έκθεσης καινοτομίας «Agri Innovation 2023» ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης.

Στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης καινοτομίας «Agri Innovation 2023» που διοργανώνει το Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας & Μεταφοράς Τεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκπροσωπώντας το #Υπουργείο_Αγροτικής_Ανάπτυξης_και_Τροφίμων, παραβρέθηκα χθες στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης καινοτομίας «Agri Innovation 2023» που διοργανώνει το Γραφείο Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας & Μεταφοράς Τεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μια διοργάνωση, δείγμα γραφής της σημαντικής δουλειάς που γίνεται στα πεδία της καινοτομίας, της έρευνας, της εκπαίδευσης, καθώς και του εκσυγχρονισμού και της εξέλιξης του πρωτογενούς τομέα και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.
Το #Γεωπονικό_Πανεπιστήμιο_Αθηνών είναι ένας διαχρονικός και πολύτιμος συνεργάτης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια που κάνουμε για να μετασχηματίσουμε το παραγωγικό μας μοντέλο, προσαρμόζοντας το στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κλιματική κρίση.
Στο σύντομο χαιρετισμό μου μετέφερα τις ευχές του Υπουργού Λευτέρης Αυγενάκης και εξέφρασα τα συγχαρητήρια της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ στη Διοίκηση του Πανεπιστημίου και στον Αντιπρύτανη Έρευνας, Οικονομικών και Ανάπτυξης, Καθηγητή του ΓΠΑ, κ. #Θωμά_Μπαρτζάνα.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com