Στην Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η Κική Παπαδάκη

“ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ” Στον τόπο μου στην Πέλλα,ο παραγωγικός οικονομικός και αγροτικός κόσμος εκφράζουν κραυγή αγωνίας.

Το ΠΑΣΟΚ μετά από δυο εθνικές εκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτου και δευτέρου βαθμού, συνεχίζει τον αγώνα για μια κοινωνία με αλληλεγγύη, για εκείνο το κράτος δικαίου που ο πολίτης θα το νιώθει σύμμαχο, για μια πολιτεία που οι θεσμοί λειτουργούν και μάλιστα προστατευτικά στα ανθρώπινα δικαιώματα.

👌 Σήμερα δεν χωρά εφησυχασμός από κανέναν, το ΠΑΣΟΚ ως η υπεύθυνη πολιτική δύναμη του τόπου χρειάζεται να ασκεί κυβερνητικό έλεγχο και να προασπίζεται ιστορικά θεμελιωμένα δικαιώματα.

✍️ Το νέο φορολογικό, μια από τις κρυφές ατζέντες της νέας δημοκρατίας, όπως και στον αγροτικό κόσμο, έρχεται να διαλύσει για όσους ασκούν ατομική επιχείρηση, τους ελευθέρους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολουμένους κάθε μορφή επιβίωσής τους.

papadaki-kiki-3.jpg

Στον τόπο μου στην Πέλλα,ο παραγωγικός οικονομικός και αγροτικός κόσμος εκφράζουν κραυγή αγωνίας με όλα αυτά.

✍️ Είναι ξεκάθαρο πως ο «άρτιος» Μητσοτάκης και οι παχουλοί μισθοί των σοφών του μεγάρου Μαξίμου, απέτυχαν να οικοδομήσουν ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα για όλα τα οικονομικά στρώματα και σήμερα επιστρέφουν με τη γνωστή πολιτική της νεοφιλελεύθερης κουλτούρας, την οποία αποδοκιμάζουν ακόμα και όσοι στις εθνικές εκλογές τους εμπιστεύτηκαν.

📍 Οι επικείμενες εκλογές για την ευρωβουλή αποτελούν στοίχημα ανατροπής.Δεν αφορά απλώς μια χαλαρή ψήφο. Η επιλογή και η εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ αφορά μια σχέση που έρχεται από τα παλιά, με έργο, παρουσία, συνέχεια και φυσικά ανανέωση.

🟢 Στην Αθήνα τις ημέρες αυτές είχα την χαρά να συναντήσω και να μιλήσω με συντρόφους και φίλους που μοιραζόμαστε διαχρονικά τους ίδιους προβληματισμούς. Ένας από αυτούς ο νεότερος βουλευτής στις πρόσφατες εθνικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και τέως γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης. Με την Άννα Διαμαντοπούλου, συντονίστρια στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη του Δικτύου για την Μεταρρύθμιση και το ίδρυμα Ντελόρ. Παράλληλα μου δόθηκε η δυνατότητα να συγχαρώ τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης και προσωπικό μου φίλο Στέλιο Αγγελούδη, όπως και τον σύντροφο και φίλο νέο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...