Στον ΓΓ Δασών για αιτήματα των ΔΑΣΕ της Πέλλας ο Λάκης Βασιλειάδης.

Επισκέφτηκε το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας τον Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Ευ. Σταθόπουλο, για να μεταφέρει το αίτημα του Σωματείου Δασεργατών Εδέσσης και Περιφέρειας «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» για στήριξη του κλάδου, των δασεργατών και των ΔΑΣΕ.

❗ Στον ΓΓ Δασών για αιτήματα των ΔΑΣΕ της Πέλλας
🔹 Επισκέφτηκα σήμερα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας τον Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Ευ. Σταθόπουλο, για να μεταφέρω το αίτημα του Σωματείου Δασεργατών Εδέσσης και Περιφέρειας «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» για στήριξη του κλάδου, των δασεργατών και των ΔΑΣΕ.
ℹ Η Πέλλα διαθέτει σήμερα από τις μεγαλύτερες δασικές εκτάσεις της χώρας και μεγάλο αριθμό δασικών συνεταιρισμών. Η καλή κατάσταση των εκτάσεων αυτών οφείλεται πρωτίστως στην καλή δουλειά των ΔΑΣΕ και των δασικών υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας.
✔ Για αυτό και ζήτησα την αξιοποίηση της εμπειρίας και της εξειδίκευσης των ΔΑΣΕ της Πέλλας, για την αποκατάσταση δασικών εκτάσεων που χτυπήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Οι δασεργάτες της Πέλλας και θέλουν και μπορούν να φέρουν εις πέρας αποτελεσματικά, δασοτεχνικά έργα και εργασίες καθαρισμού.
🔹 Κατά τη συνάντησή μας υπήρξε άμεση επικοινωνία και με εκπρόσωπο του Σωματείου, ώστε να αποσαφηνιστούν λεπτομέρειες για να εξεταστεί η δυνατότητα υιοθέτησης ενός πλαισίου λειτουργίας που να αξιοποιεί αποτελεσματικά τις δυνατότητες των δασεργατών της Πέλλας.
✔ Επιπλέον, συζητήσαμε για σειρά θεμάτων της αρμοδιότητάς του και των υπηρεσιών τις οποίες εποπτεύει, ενώ συμφωνήσαμε να έχουμε στενή συνεργασία και να πραγματοποιούμε τακτικές συναντήσεις για τα ζητήματα της Πέλλας.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...