Στους Αγώνες Κωπηλασίας του Ν.Ο. Γιαννιτσών, ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης.

Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας “Μακεδονομάχου Καπετάν Γκόνου Γιώτα”.

Το Ναυταθλητικό Κέντρο του #Λουδία αποτελεί πόλο έλξης διεθνών αποστολών αλλά και διοργάνωσης μεγάλων εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων. Σήμερα είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τους διασυλλογικούς αγώνες με συμμετοχή περίπου 300 αθλητών 14 σωματείων από όλη την Ελλάδα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον #Ναυτικό_Όμιλο_Γιαννιτσών, που σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, την αρωγή της Περιφέρειακης Ενότητα Πέλλας και υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ διοργανώσε τους Διασυλλογικους Αγώνες Κωπηλασίας στη μνήμη του Μακεδονομαχου Καπετάν Γκονου Γιώτα.
Στο περιθώριο των αγώνων είχα τη χαρά να συναντηθώ με την αθλήτρια του ΝΟΓ και Παγκόσμια/Πανευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας #Ευαγγελία_Φράγκου, η οποία βραβεύθηκε για την εξαιρετική πορεία της. Η Ευαγγελία κοσμεί το άθλημα της κωπηλασίας, κάνοντας μας περήφανους όλους στην Πέλλα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα με τις σημαντικές της διακρίσεις. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, που σε συνεργασία με το ΔΣ του ΝΟΓ πετύχαμε την ανανέωση του εξοπλισμού της, με την προμήθεια νέου ΣΚΙΦ.
Της εύχομαι να συνεχίσει με το ίδιο πείσμα και την ίδια θέληση να πετυχαίνει κάθε της στόχο.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...