Συλλαλητήριο την Κυριακή 26 Νοε 2023 στο χώρο των μικρών καταρρακτών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ SOS. – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Η Συντονιστική Νοσοκομείο Έδεσσας SOS συναντήθηκε το απόγευμα Κυριακής 19/11 και ώρα 18:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας με στελέχη του Κόμματος ΝΙΚΗ και συγκεκριμένα με τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνο Υγείας του κόμματος κ. Παπαδόπουλο Νικόλαο, την υπεύθυνη στο Νομό Πέλλας κα. Μαραντίδου Γεωργία και τα μέλη της Γραμματείας Ν. Πέλλας κ. Γαβριηλίδη Ιωάννη και Σαμαρά Ανέστη.
Το Σάββατο 18/11 μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, παρευρέθηκε στην Αριδαία και ενημέρωσε εκπροσώπους και μέλη δασικών και αγροτικών συνεταιρισμών Αλμωπίας Έδεσσας.
Την Παρασκευή 17/11 και ώρα 12μ μέλη της Συντονιστικής συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Σκύδρας κα. Ιγνατιάδου Αικατερίνη η οποία τους υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας. Παρών στη συνάντηση και ο Αντιδήμαρχος κ. Κρητίδης Θέμις.
Η Συντονιστική ευχαριστεί όλους για την συμμετοχή τους και ιδιαίτερα την κα. Ιγνατιάδου Αικατερίνη για τη θερμή υποδοχή και τις ενέργειες της στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας.
Στις παραπάνω συναντήσεις, όλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου (υποστελέχωση, κατάργηση ΜΕΘ κλπ) και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν την οποιαδήποτε προσπάθεια για τη στήριξη του.
Οι συναντήσεις της Συντονιστικής συνεχίζονται, προκειμένου να ενημερωθούν οι φορείς, σύλλογοι, σωματεία των Δήμων Έδεσσας Αλμωπίας και Σκύδρας για να μετάσχουν ενεργά στο Συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο χώρο των μικρών καταρρακτών.
Facebook: Νοσοκομείο Έδεσσας SOS
Email: nosokomeiosos@gmail.com
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...