Τίμησε την Κα Ακαμάτη η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας

ΤΕΛΕΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΥ ΠΟΤΝΙΑ ΠΕΛΛΗΣ, στις 5 Μαρτίου 2022, στο Μουσείο Πέλλας. – Σύνδεσμος φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας

5 Μαρτίου 2022, Μουσείο Πέλλας.  Τελετή επίδοσης τιμητικού τόμου.
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση η χθεσινή που τα είχε όλα, θαυμάσιο καιρό, πολλούς και αγαπημένους συνεργάτες και φίλους της τιμώμενης από όλες τις περιοχές της πρώην ΙΖ΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων, άρτια οργάνωση με επιστημονικό χαρακτήρα, φιλική διάθεση και συναίσθημα. Ο τόμος περιλαμβάνει 29 μελέτες με θέματα αρχιτεκτονικής, γλυπτικής, κεραμικής, κοροπλαστικής, μικροτεχνίας, νομισματικής, θρησκείας και ανασκαφικής έρευνας.
Δήλωση της Κα Ακαμάτη: Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους του συντελεστές της έκδοσης του τόμου Πότνια Πέλλης (Υπουργείο Πολιτισμού, επιστημονική επιτροπή, επιμελήτριες έκδοσης), τους συγγραφείς, το δήμαρχο Πέλλας, τους βουλευτές της περιφερειακής ενότητας Πέλλας και όλους τους συναδέλφους, φίλους και συγγενείς, που με τίμησαν με την παρουσία τους στην τελετή επίδοσης. Μου πρόσφεραν απλόχερα την αναγνώριση του έργου μου και μου έδειξαν ότι η αγάπη και η εκτίμηση καλά κρατεί όταν έχει γερά θεμέλια.
Έκδοση ΥΠ.ΠΟ.Α/ΕΦΑ ΠΕΛΛΑΣ. Επιστημονική επιτροπή, Β.Αλλαμανή, Β. Μισαηλίδου, Κ. Τζαναβάρη, Μπ. Τσιγαρίδα, Α. Χρυσοστόμου. Επιμέλεια έκδοσης, Μπ. Τσιγαρίδα, Κ. Τζαναβάρη, Α. Χρυσοστόμου.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...