ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης συγκαλεί κοινοβουλευτική ομάδα στις Σπέτσες – Αντιδράσεις από τους βουλευτές

Το μήνυμα που έλαβαν τα μέλη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ από τη γραμματέα του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, για το τριήμερο στις Σπέτσες. Πώς σχολιάζουν οι βουλευτές την απόφαση αυτή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Μία ακόμη από τις πολλές (του τελευταίου χρονικού διαστήματος) εκπλήξεις επιφύλασσε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  το μήνυμα που έλαβαν από τη γραμματέα της Κ.Ο., Θεοδώρα Τζάκρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμα-πρόσκληση σε διήμερο ταξίδι στο νησί του Αργοσαρωνικού, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της Κ.Ο., προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού έρχεται να προστεθεί και σε μια γενικότερη γκρίνια που σχετίζεται με τις πολυήμερες διακοπές του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ μία μεγάλη ομάδα βουλευτών εμφανίζεται αρνητική στη σκέψη να γίνει η Κ.Ο. στις Σπέτσες.

 

Αξίζει να επισημανθεί ότι πέραν της ουσίας του μηνύματος, μια κάποια ενόχληση προκάλεσε και το ύφος του περιεχομένου, ενώ η βουλευτής Επικρατείας, Έλενα Ακρίτα, φέρεται να εξέφρασε την έντονη αντίδρασή της ως προς το κείμενο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η κ. Ακρίτα ήταν η πρώτη που αντέδρασε έντονα και μάλιστα με κοινοποίηση σε όλους τους βουλευτές. Χαρακτήρισε φιρμάνι το email της κ. Τζάκρη μιλώντας για ύφος γραφής και πρόσκλησης που δεν συνάδει σε βουλευτές αριστερού κόμματος αλλά σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θεοδώρας Τζάκρη

Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι

Καλή Χρονιά!

Διανύουμε έναν πολύ πυκνό μήνα, ο οποίος, πέραν του κοινοβουλευτικού έργου, περιλαμβάνει και την προετοιμασία του κόμματός μας για το μεγάλο συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρός μας Στέφανος Κασσελάκης μου ανέθεσε ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου του 2024 στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα το διάστημα από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο του 2023, αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος, προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών παρεμβάσεων στον τομέα σας.

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η μέγιστη διάρκεια της παρουσίασης όλων αυτών των στοιχείων σε μορφή power point δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30’, με εξαίρεση αυτή του Τομέα Οικονομικών που μπορεί να διαρκέσει έως 60’. Συνιστάται ο απολογισμός του έργου να μην υπερβαίνει τα 10’ λεπτά και ο υπόλοιπος χρόνος να αφορά τον προγραμματισμό των δράσεων για το επόμενο εξάμηνο και την κατάθεση νομοθετικών παρεμβάσεων.

Παρακαλείσθε τα power points να αποσταλούν μέχρι 18-1-2024.

Σ.Σ. Για τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

Θεοδώρα Τζάκρη

Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...