Ανασχηματισμός: η τελετή παράδοσης / παραλαβής στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (video)

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Αυγενάκης, παρέδωσε τα ηνία του υπουργείου στον νέο υπουργό Εσωτερικών Κώστα Τσιάρα, αντίστοιχα και ο Σταύρος Κελέτσης στον νέο υφυπουργό Χρήστο Κέλλα.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο πρώτος τη τάξει υφυπουργός Διονύσης Σταμενίτης, παραμένει αμετακίνητος στην θέση του στο Υπουργείο.

Άλλαξε χέρια το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης αποχώρησε και ο Κώστας Τσιάρας ορίστηκε στη θέση του, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαχείριση των επιπτώσεων του Ντάνιελ και του Ελίας.

Ο κ. Τσιάρας αποχαιρέτησε με θερμά λόγια τον κ. Αυγενάκη, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου και προέταξε τα ζητήματα ανακούφισης του αγροτικού κόσμου.

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την απόφαση του πρωθυπουργού να μου αναθέσει τα καθήκοντα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο χώρος του πρωτογενού στομέα είναι ένας χώρος γεμάτος προκλήσεις” τόνισε ο κ. Τσιάρας.

Δεν νομίζω ότι έχουμε άλλη επιλογή από τον εργαστούμε σκληρά ακολουθώντας την προτροπή του πρωθυπουργού και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ανακουφίσουμε τον αγροτικό κόσμο” πρόσθεσε.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...