Αποστομωτική απάντηση του ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη σε ερώτηση της Θ. Τζάκρη στην Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. (video)

Από το να ασχολείστε με διάφορα κουτσομπολιά θα σας πρότεινα να πιέσετε την ευρωομάδα σας, να υποστηρίξει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ώστε να αποδεχθεί το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών και είτε να μην καταψηφίζουν οι ευρωβουλευτές σας η να μην απέχουν. Είναι καλό να έχετε την ίδια φωνή στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Οι επιδοτήσεις των παραγωγών μας δεν κινδυνεύουν.

Σήμερα στη Βουλή, απαντώντας στη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζάκρη, στην ερώτηση της για τα ζητήματα των πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ, τονισα ότι αντί να καταστραφολογούν οι συνάδελφοι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είναι προτιμότερο να βάλουν πάνω από την κομματική τους ιδιότητα το εθνικό συμφέρον.
Οι επιδοτήσεις των παραγωγών μας δεν κινδυνεύουν στο ελάχιστο.
Η χώρα μας άλλωστε, κατάφερε να διατηρήσει τον Προϋπολογισμό της νέας ΚΑΠ στο ίδιο επίπεδο, των 19,3 δις, όταν όλα τα άλλα Κράτη-Μέλη είχαν περικοπές.
Έχουμε όμως μπροστά μας έναν νέο κύκλο διαβουλεύσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να κάνουμε τη ΚΑΠ πιο ευέλικτη και φιλικότερη στους παραγωγούς μας, εισερχόμενοι στην εποχή της πράσινης μετάβασης με τρόπο που οι παραγωγοί μας να μπορούν να τον υποστηρίξουν.
Και σε αυτήν την προσπάθεια λοιπόν, είναι καλό όλοι να φορούν την εθνική «φανέλα».
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...