Άστραψε και βρόντηξε η Έλενα Ακρίτα | Έξαλλη με την Τζάκρη

Η Έλενα Ακρίτα χαρακτήρισε φιρμάνι το email της Θεοδώρας Τζάκρη μιλώντας για ύφος γραφής και πρόσκλησης που δεν συνάδει σε βουλευτές αριστερού κόμματος αλλά σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων

akrita_elenaΤην αμηχανία της Έλενα Ακρίτα πυροδότησε η τελευταία πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αποφάσισε επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ, να συγκαλέσει διήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις Σπέτσες.

Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης συγκαλεί κοινοβουλευτική ομάδα στις Σπέτσες – Αντιδράσεις από τους βουλευτές

Η Έλενα Ακρίτα έκανε ειδική αναφορά στο «επιτακτικό ύφος της γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ», Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία γνωστοποίησε το «κάλεσμα» του προέδρου του κόμματος με επιστολή που έστειλε, νωρίτερα σήμερα, με mail στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «φιρμάνι» το email της κ. Τζάκρη μιλώντας για ύφος γραφής και πρόσκλησης που δεν συνάδει σε βουλευτές αριστερού κόμματος αλλά σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων.

«Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;» διερωτάται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στην Θεοδώρα Τζάκρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη αυτή εξέπληξε τους περισσότερους εκ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που εσχάτως έχουν αρχίσει να προβληματίζονται για τα όσα λαμβάνουν χώρα στο κόμμα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...