Επίσημος προσκεκλημένος στην ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας ο ΥφΑΑΤ, Διον. Σταμενίτης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Σάββατο ο καθιερωμένος, ετήσιος χορός του Επιμελητηρίου Πέλλας.

Παρουσία πολιτικών και οικονομικών παραγόντων της περιοχής, ο Πρόεδρος Ιορδάνης Τσώτσος, υποδέχθηκε τους καλεσμένους σε μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, κα Έλενα Σώκου, οι βουλευτές, Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, οι Δήμαρχοι Πέλλας, Έδεσσας και Αλμωπίας, Στάθης Φουντουκίδης, Γιάννης Τσεπκεντζής και Νίκος Παρούτογλου αντίστοιχα, ο Αντιπρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αβράαμ Πανίδης, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γιώργος Καρανίκας, πολλοί πρόεδροι Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα και εκπρόσωποι τοπικών αρχών

Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε η τυχερή της βραδιάς,  επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πέλλας, Χαρούλα Δραγούμη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Επιμελητήριο Πέλλας ด Επιμελητήριο Πέλλας AXO ΕΩΝ"Η ανάρτηση του ΥφΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη στα Social Media, αναφέρει:

“Η ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου έχει καθιερωθεί ως μια συνάντηση των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου. Το Επιμελητήριο Πέλλας υπό την Προεδρία του Ιορδάνη Τσώτσου ξεχωρίζει για τη δράση του, όντας ένας φορέας δραστήριος, με πλούσια παρουσία και εκτός των τειχών της περιοχής, γεγονός που συμβάλλει στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μας.
Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή μας αναπτύσσεται, κερδίζοντας έδαφος στις εγχώριες και διεθνείς αγορές και εμείς ως Πολιτεία οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί αυτής της προσπάθειας. Από το 2019 οι κυβερνήσεις της #Νέας_Δημοκρατίας και του #Κυριάκου_Μητσοτάκη εφαρμόζουν ένα τολμηρό και συνάμα συνεκτικό σχέδιο που περιλαμβάνει μείωση της φορολογίας, παροχή κινήτρων, παρεμβάσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη της καινοτομίας και τη χρήση νέων ψηφιακών μέσων, που κάνουν τις επιχειρήσεις μας ανταγωνιστικότερες σε ένα σκληρό και απαιτητικό διεθνές περιβάλλον.
Είναι γεγονός ότι η επιχειρηματική ευημερία πηγαίνει χέρι χέρι με την τοπική ανάπτυξη και αντιστρόφως. Εμείς ως ηγεσία του #Υπουργείου_Αγροτικής_Ανάπτυξης_και_Τροφίμων πιστεύουμε ότι πρωτογενής τομέας και επιχειρηματικότητα μπορούν να συνδεθούν, αποφέροντας σημαντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες. Ειδικά στη δική μας περιοχή μας, που είναι κατά βάση αγροτική, προσδοκούμε πολλά απο τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας για τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα και το πέρασμα του στην εποχή της καινοτομίας.”
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com