Γερουλάνος: «Kαλοδεχούμενη η πρόταση Κωνσταντινόπουλου για εκλογή νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ» 

το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού είπε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» την πρωτοβουλία του κ. Κωνσταντινόπουλου, απέρριψε τα σενάρια για συνενώσεις κομμάτων στην κεντροαριστερά διότι όπως είπε «δε υπάρχει αριθμητική στην πολιτική» και διότι έτσι «έτσι θα φτάσουμε να συζητάμε χωρίς αποτέλεσμα μέχρι του χρόνου, ενώ απέφυγε να απαντήσει αν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, παρότι δήλωσε ότι θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του κόμματος με κάθε τρόπο.

Οφείλουμε να συζητήσουμε τα πάντα» λέει η Νάντια Γιαννακοπούλου για το αν τίθεται θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ άφησε η βουλευτής του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου μετά τα αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές.

Η Νάντια Γιαννακοπουλου τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού είπε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Ακόμη τόνισε πως ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, με το δεύτερο να πραγματοποιείται καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή».

Μάλιστα δήλωσε με νόημα πως «κάποια στιγμή ήμασταν δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...