Γλιτώνουμε το χαρτί και τα εκτυπωτικά, ξέρετε πού έχουν πάει; Λέει η Θ. Τζάκρη για το κλείσιμο της Αυγής

Ο ΣΥΡΙΖΑ «γλιτώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ» από την αναστολή κυκλοφορίας της εφημερίδας «Αυγή» ισχυρίστηκε σε δηλώσεις της η γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη.

Το κλείσιμο του καθημερινού εντύπου της Αυγής σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη και όπως είπε το κόμμα «γλιτώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ» από την απόφαση αυτή.

Συγκεκριμένα, η κυρία Τζάκρη μίλησε στο Mega και ερωτήθηκε για την απόφαση για την εφημερίδα της Αυγής.

  • Όπως είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο τρόπο που χρηματοδοτείται. Γίνεται από τις εισφορές των μελών του και την κρατική χρηματοδότηση. Και βεβαίως στην Κεντρική Επιτροπή τις προάλλες παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα και οι οικονομικές δυνατότητες του κόμματος την επόμενη τριετία, που είναι αρκετά στενόχωρες. Και εξαιτίας αυτής της στενότητας επιτρέψτε μου να πω λήφθηκαν οι δυσάρεστες αποφάσεις της αναστολής του ημερήσιου έντυπου φύλλου της Αυγής. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων αλώβητες. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να μείνει ανοιχτή και ισχυρή η Κυριακάτικη Αυγή και βεβαίως να ενισχυθεί η ηλεκτρονική έκδοση».

Ο παρουσιαστής τότε ανέφερε: «αυτό που γλιτώνετε δηλαδή είναι το χαρτί» με την ίδια να απαντά: «Αυτό που γλιτώνουμε δεν είναι λίγο. Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί; Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε και την ηλεκτρονική έκδοση και το κυριακάτικο φύλλο της Αυγής».

Μεταξύ άλλων, η Θεοδώρα Τζάκρη αναφέρθηκε στο κλίμα μεταξύ Τσίπρα και Κασσελάκη.

  • «Υπάρχει κόντρα Κασσελάκη – Τσίπρα; Δεν έχω ακούσει τον κ. Τσίπρα να τοποθετείται περί αυτού. Θεωρώ ασυνάρτητο το να θέλει να επιστρέψει ένας ηγέτης που αποχώρησε οικειοθελώς. Δεν βγάζει νόημα αυτό και δεν νομίζω ότι οκ. Τσίπας επιδιώκει αυτό. Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε μία φάση αναστοχασμού. Είναι έπαινος για έναν ηγέτη να στέκεται στο πρόσφατο παρελθόν και να τοποθετείται για κάποιες επιλογές του κριτικά και αυτοκριτική. Θεωρώ ανήθικη την προσπάθεια που γίνεται από κάποιους να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την φυσιογνωμία του κ. Τσίπρα και να ευτελίζουν. Αυτά τα άτομα είναι μέσα στο κόμμα. Ο κ. Τσίπρας είναι ένα εθνικό κεφάλαιο και ένα ιστορικό πρόσωπο για τον ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να του φέρονται με περισσότερο σεβασμό και να τον εξαιρούν από όποια τετριμμένα της κομματικής καθημερινότητας», τόνισε.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...