Μοναδικό προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα παρουσία Μητσοτάκη

Το πρόγραμμα της επετειακής (και προεκλογικής) εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας – Ποιοι θα είναι οι ομιλητές – Χαιρετίζουν οι πρόεδροι της Διοικούσας Επιτροπής, που συμπληρώνει μισό αιώνα λειτουργίας επίσης

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 17:00 στο “Βελλίδειο” Συνεδριακό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί το προσυνέδριο Θεσσαλονίκης της ΝΔ. Τις εργασίες του συνεδρίου θα κλείσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το προσυνέδριο θα έχει επετειακό χαρακτήρα, για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και για αυτό στο βήμα εκτός από τον νυν πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης Ζήση Ιωακείμοβιτς, έχουν κληθεί να μιλήσουν και όλοι οι εν ζωή προκάτοχοί του, δηλαδή οι:

Τάσος Σπηλιόπουλος, Βίκυ Ευταξά, Αντώνης Γυφτόπουλος, Μηνάς Σαμαντζίδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Δημήτρης Τσάμης και Ιάκωβος Φραντζής.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν επίσης η γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα, ο γεν. διευθυντής της ΝΔ, Γιάνης Σμυρλής, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου,

Το 15ο Συνέδριο της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί από τις 3 ως τις 5 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com