Περιοδεία Ανδρουλάκη στη Βόρεια Ελλάδα – Στην Πέλλα το Σάββατο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα στέλνοντας το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανεβάσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις εθνικές εκλογές

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χάρτης και κείμενο που λέει "100 Σάββατο 18.05 Περιοδεία Προέδρου ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στην Πέλλα 10:30 Άρνισσα 11:30 Έδεσσα 13:00 Γιαννιτσά"Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές της Χαριλάου Τρικούπη καθώς ο χρόνος για το άνοιγμα της κάλπης των ευρωεκλογών μέτρα αντίστροφα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα στέλνοντας το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ θα ανεβάσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις εθνικές εκλογές και θα αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στη διαδικασία των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να βρεθεί από την Παρασκευή στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου και μέσα στο Σαββατοκύριακο να περιοδεύσει σε Γρεβενά, Φλώρινα, Πέλλα ή Ημαθία χωρίς ωστόσο το πρόγραμμα να έχει ακόμη καθοριστεί.

Εχθές το βράδυ ο Νίκος Ανδρουλάκης παρέθεσε γεύμα στην Αθήνα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Στην πρόποσή του τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους και τον αγώνα που δίνουν λέγοντας σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το βράδυ των ευρωεκλογών θα υπάρχει ένα πλατύ χαμόγελο νίκης στο κόμμα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com