Στην Αγία Σκέπη Εδέσσης οι βουλευτές, Λ. Βασιλειάδης και Γ. Καρασμάνης για την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Με ιερή κατάνυξη τιμάμε και φέτος την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ως την ημέρα της αναστήλωσης των Αγίων Εικόνων της Εκκλησίας μας.

Λάκης Βασιλειάδης:

🔹Μεγάλη γιορτή της Εκκλησίας μας σήμερα, η Κυριακή της Ορθοδοξίας, που σηματοδοτεί το τέλος της Εικονομαχίας και την αναστήλωση των Εικόνων, που επέφερε ειρήνη στους κόλπους της Εκκλησίας κατά τους βυζαντινούς χρόνους. Γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή των Νηστειών της Σαρακοστής που ήταν η μέρα που επέστρεψαν οι εικόνες στην Αγία Σοφία.
⛪ Συμμετείχα στη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.
🇬🇷 Χρόνια πολλά στους απανταχού Ορθόδοξους
——————————————————————————————————————————————————————————————–

Γιώργος Καρασμάνης:

✝️ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

🔹 ️Με ιερή κατάνυξη τιμάμε και φέτος την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ως την ημέρα της αναστήλωσης των Αγίων Εικόνων της Εκκλησίας μας.
🔹 ️Γιορτάζουμε το θρίαμβο και τη στερέωση της Ορθόδοξης Πίστης μας, ως πηγή διδαγμάτων και μακραίωνης κοινής πορείας του κλήρου και του λαού μας.
🔹 ️Μιας πορείας που σφυρηλάτησε παραδόσεις και αξίες ακατάλυτες στο χρόνο, για την Πατρίδα, την Οικογένεια και τη Ζωή μας.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com