Στην βράβευση των αθλητών του Δήμου Πέλλας ο Γιώργος Καρασμάνης

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους αθλητές – παιδιά, μαθητές, νέους, παλαίμαχους, βετεράνους – πάντα επιτυχίες, νίκες, θριάμβους. Αλλά, κυρίως, να έχουν σημαία τους το ¨ευ αγωνίζεσθαι¨. Για να τους καμαρώνουμε και να τους χειροκροτούμε.

❗❗❗ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ – ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ – ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ¨ΑΝΑΧΩΜΑ¨ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
🔷 Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές – μαθητές, παλαίμαχους, βετεράνους και γενικότερα ανθρώπους του αθλητισμού – που τιμούν τον Τόπο μας, έχοντας διακριθεί και συνεχίζοντας να διακρίνονται σε πανελλήνιους, ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες – και οι οποίοι βραβεύτηκαν το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, στην όμορφη τελετή που οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Δήμος Πέλλας.
🔶 Εκτιμώ ότι η διάκρισή τους στις αθλητικές επιδόσεις είναι και πολλαπλώς εθνική, όταν στα κατάμεστα διεθνή στάδια καταφέρνουν να σηκώνουν τη σημαία μας ψηλά και να κάνουν να ακούγεται στεντόρειος ο Εθνικός μας Ύμνος, θυμίζοντας σε όλον τον Κόσμο ότι σ’ αυτόν τον Τόπο γεννήθηκαν και εξακολουθούν να ζουν το Αθλητικό Ιδεώδες και η Άμιλλα!
🔷 Είναι εξ ίσου σημαντικό, ότι όλοι όσοι διακρίθηκαν και διακρίνονται – αλλά και όλοι όσοι αφιερώνονται να υπηρετούν την Αθλητική Ιδέα – γίνονται τα πρότυπα για τη νεολαία μας, σε καιρούς που παγκοσμίως και σε κάθε βήμα καραδοκούν κίνδυνοι και θανάσιμες παγίδες.
🔶 Οι παλαίμαχοί μας, είναι και θα παραμείνουν η ζωντανή απόδειξη ότι η υγιής αθλητική άμιλλα, ο σεβασμός στον αντίπαλο, η αποστροφή σε οποιαδήποτε μορφή βίας εντός και εκτός γηπέδων, είναι η μόνη αποτελεσματική άμυνα απέναντι στον ξενόφερτο χουλιγκανισμό που απειλεί να εξελιχθεί σε παγκόσμια αλλά και – δυστυχώς – σε εγχώρια μάστιγα.
🔷 Και είναι ευχής έργο ότι η ζωή και η αθλητική διαδρομή όλων των αθλητών μας, στέλνει ισχυρό μήνυμα ότι αυτό το φαινόμενο-ντροπή, πρέπει να εξαλειφθεί μια για πάντα από τον Τόπο και την Κοινωνία μας.
🔶 Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους αθλητές – παιδιά, μαθητές, νέους, παλαίμαχους, βετεράνους – πάντα επιτυχίες, νίκες, θριάμβους. Αλλά, κυρίως, να έχουν σημαία τους το ¨ευ αγωνίζεσθαι¨. Για να τους καμαρώνουμε και να τους χειροκροτούμε.
🔷 Και, βέβαια, πολλά συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή της Πέλλας για την άρτια διοργάνωση της θαυμάσιας εκδήλωσης, στους παρουσιαστές, στους γυμναστές-προπονητές και στις διοικήσεις των Σωματείων μας.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com