Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Αναπλ. Υπουργό Αθλητισμού.

Η δημιουργία του κλειστού κολυμβητηρίου θα δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης αθλημάτων υγρού στίβου και εκμάθησης κολύμβησης για όλο τον χρόνο.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενοΣυνάντηση με Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού για το αίτημα χρηματοδότησης μελέτης για την κατασκευή Κλειστού Κολυμβητηρίου στα Γιαννιτσά

Συναντήθηκα σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Ι. Βρούτση σχετικά με το τοπικό αίτημα για χρηματοδότηση της μελέτης για την κατασκευή ενός σύγχρονου δημοτικού κολυμβητηρίου στην πόλη των Γιαννιτσών. Η συνάντηση αυτή έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης που είχαμε πραγματοποιήσει με τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Ε. Φουντουκίδη και τον κ. Βρούτση και συζητήσαμε για την ανάγκη δημιουργίας του έργου. Στο διάστημα που ακολούθησε, ο Δήμος κατέθεσε το σχετικό αίτημα μαζί με την Έκθεση Σκοπιμότητας και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που ζητήθηκαν από το υπουργείο.

Το αίτημα του Δήμου διαβιβάστηκε στις υπηρεσίες του υπουργείου καθώς στόχος αρχικά είναι να χρηματοδοτηθεί η μελέτη ώστε να υπάρξει η ωριμότητα να βρεθεί χρηματοδοτικό εργαλείο για την κατασκευή του.

Κατά τη σημερινή μου συνάντηση με τον υπουργό, εξήγησα την άμεση ανάγκη για την περιοχή, να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο, αφού θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών άθλησης τόσο του ίδιου του Δήμου, που είναι ο μεγαλύτερος σε κατοίκους δήμος της περιοχής, αλλά και των όμορων Δήμων οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση λόγω του κλειστού.

Η δημιουργία του κλειστού κολυμβητηρίου θα δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης αθλημάτων υγρού στίβου και εκμάθησης κολύμβησης για όλο τον χρόνο. Θα δώσει την δυνατότητα στους νέους μας να διευρύνουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες αλλά και για τους εργαζόμενους στον χώρο να μπορέσουν να διευρύνουν τον χρόνο εργασίας τους. Ο Υπουργός συμφώνησε με την αναγκαιότητα αυτή και διαβεβαίωσε πως θα προσπαθήσει να βρεθεί κάποιο χρηματοδοτικό εργαλείο ώστε να ενταχθεί η μελέτη του έργου. Είναι μια καθαρά νέα προσπάθεια που πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να την εντάξουμε σε τροχιά υλοποίησης.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...