Τα 3 ζώδια που είναι οι πιο μεγάλοι ψεύτες

Όλοι έχει τύχει να πούμε ψέματα. Είτε πρόκειται για white lies, είτε για πιο σημαντικά ψέματα, όλοι έχουμε ξεστομίσει κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Ωστόσο 3 ζώδια έχουν την τάση να πουν μια ιστορία βγαλμένη από το μυαλό τους.

Ακόμη και ο πιο ειλικρινής άνθρωπος στον κόσμο έχει χρειαστεί να πει ένα μικρό ψεματάκι, έστω και με τη δικαιολογία πως η αλήθεια μπορεί να πληγώσει, τι γίνεται όμως με εκείνους που το ψέμα έχει γίνει συνήθεια και πια δεν είναι πιστευτοί, ό,τι κι αν πουν;

Ο καθένας για τον δικό του λόγο, μπορούν να πλάσει ιστορίες και να γίνουν τόσο πιστευτοί που ποτέ κανείς να μην τους καταλάβει.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που λένε διαρκώς ψέματα

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος μπορεί κάλλιστα να είναι υποψήφιος για Όσκαρ. Είναι ικανός να αλλάζει χαρακτήρα από περιβάλλον σε περιβάλλον, μπορεί να πει φανταστικές ιστορίες και να τις κάνει πιστευτές. Ο Δίδυμος μπορεί να ξεγελάσει ακόμη και τα πιο δικά του πρόσωπα και ναι, είναι παθολογικός ψεύτης. Αν το ήθελε ένας Δίδυμος, θα μπορούσε εύκολα να κάνει τους πάντες —ακόμα και τους εχθρούς του— να τους λατρέψουν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός προκειμένου να καλύψει τα νώτα του μπορεί να σκεφτεί την πιο απίθανη ιστορία και να γίνει πιστευτός. Συχνά σχεδιάζει κάθε κίνησή του και βρίσκει τρόπους να καλυφθεί ώστε να μην γίνει αντιληπτός, λέγοντας πολλά ψέματα που δύσκολα θα αναγνωρίσει κανείς. Στην πραγματικότητα, μπορεί να δημιουργήσει ένα ψέμα που είναι τόσο λεπτομερές και να το υποστηρίξει τόσο έντονα που, ακόμη κι αν πιαστούν ποτέ, η ικανότητά του να αποφύγει να παραδεχτεί την αλήθεια για όσο διάστημα μπορεί είναι πιθανό να πείσει ακόμη και τον πιο καχύποπτο.

Υδροχόος

Ένας Υδροχόος έχει το χάρισμα να «παίζει» με το μυαλό σου και η ικανότητά του να διαβάζει αμέσως τους ανθρώπους τον κάνει «μαέστρους» στα ψέματα. Λέγοντας το ένα έξυπνο ψέμα μετά το άλλο για να διατηρήσουν τον έλεγχο των ανθρώπων που τους περιβάλλουν, ένας Υδροχόος μπορεί εύκολα να κάνει τον εαυτό του κυρίαρχο σε κάθε περιβάλλον. Το εγώ τους είναι βαθύ και μεγαλειώδες και είναι πολύ πιθανό τα ψέματα που έχετε ακούσει από αυτόν να μην τα ανακαλύψετε ποτέ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com