Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 3ης Εμποροπανήγυρης στην Κρύα Βρύση

Τα εγκαίνια της 3ης Εμποροπανήγυρης Κρύας Βρύσης θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στις 8.30 μ.μ., θα λειτουργήσει στο χώρο της λαϊκής αγοράς και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024. Η Εμποροπανήγυρη Κρύας Βρύσης, που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας, έχει καταστεί ένας σημαντικός εμπορικός θεσμός για την ευρύτερη […]

Τα εγκαίνια της 3ης Εμποροπανήγυρης Κρύας Βρύσης θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στις 8.30 μ.μ., θα λειτουργήσει στο χώρο της λαϊκής αγοράς και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024.

Η Εμποροπανήγυρη Κρύας Βρύσης, που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας, έχει καταστεί ένας σημαντικός εμπορικός θεσμός για την ευρύτερη περιοχή και αποτελεί ένα ξεχωριστό αναπτυξιακό γεγονός.

Τα εκθεσιακά προϊόντα που παρουσιάζονται, οι υπηρεσίες εστίασης, αναψυχής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας που προσφέρονται αλλά και οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από συλλόγους, θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού της ευρύτερης περιοχής.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...