ΥφΑΑΤ, Διον. Σταμενίτης: Με συνέπεια εργαζόμαστε για την ολική επαναφορά του κάμπου της Θεσσαλίας (video & φωτο)

Σήμερα στη #Λάρισα, την #Αγιά και τα #Φάρσαλα, πραγματοποιήσαμε σειρά συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους των παραγωγών.

Με συνέπεια εργαζόμαστε για την ολική επαναφορά του κάμπου της Θεσσαλίας.

Σήμερα στη #Λάρισα, την #Αγιά και τα #Φάρσαλα, πραγματοποιήσαμε σειρά συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους των παραγωγών.

Βρισκόμαστε για ακόμη μια φορά στη Θεσσαλία, υπό τον Υπουργό #Λευτέρη_Αυγενάκη, για τον συντονισμό και την παρακολούθηση του έργου του ΥΠΑΑΤ με στόχο τη στήριξη των παραγωγών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, συνεχίζοντας την προσπάθεια και τηρώντας τις δεσμεύσεις μας. Μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Γεν. Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Κων. Μπαγινέτα, βρεθήκαμε στο Υποκατάστημα του #ΕΛΓΑ Λάρισας.
Μαζί με τους Γενικούς Γραμματείς του ΥΠΑΑΤ, #Δημήτρη_Παπαγιαννίδη και Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, και τον Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Καπετάνο επισκεφθήκαμε τον Δήμο Αγιάς, όπου είχαμε συνάντηση με τον Δήμαρχο, #Αντώνη_Γκουντάρα. Στη συνέχεια, στο κτίριο του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους των συνεταιρισμών κάστανου, μήλου, κερασιού και ακτινιδίου.
Τέλος, επισκεφθήκαμε τα Φάρσαλα πραγματοποιώντας συνάντηση με το Δ.Σ. και μέλη της Οργάνωσης Βαμβακοπαραγωγών «COTTON FARSALA» ενώ αργότερα, μαζί με τον συνάδελφο μου Υφυπουργό Σταύρος Κελέτσης – Stavros Keletsis, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος – Andreas Lykourentzos και τον Γενικό Γραμματέα, Κωνσταντίνος Μπαγινέτας βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού ΕΝΙΠΕΑ. Στις συναντήσεις παρόντες ήταν και οι Βουλευτές Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Δ. Καπετάνος και Μάξιμος Χαρακόπουλος .
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
youTube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε επίσης...