Από την άλλη, η καρύδα είναι ένα υλικό «θαύμα» που μπορεί να δώσει γεύση στα γλυκά μας και στην προκειμένη περίπτωση, τα σοκολατάκια της συνταγής θα τα λατρέψεις.
Με 3 υλικά λοιπόν θα έχεις έτοιμο το γλυκό σου και φυσικά σε ελάχιστο χρόνο.
Υλικά που θα χρειαστείς
- 250γρ. καρύδα τριμμένη
- Ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 300γρ. κουβερτούρα γάλακτος
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε την τριμμένη καρύδα και στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα.
- Ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα μας να «σφίξει».
- Μόλις τα δύο υλικά γίνουν ένα, τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο, μέχρι να λιώσουμε την κουβερτούρα.
- Σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα αφήνουμε την κουβερτούρα να λιώσει.
- Βάζουμε ένα χαρτί λαδόκολλας σε ένα μεγάλο πιάτο και βγάζουμε το μπολ με το μείγμα καρύδας από το ψυγείο.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια το μείγμα μας και με τη βοήθεια ενός κουταλιού του γλυκού τα βουτάμε στην κουβερτούρα.
- Τα τοποθετούμε στο πιάτο με τη λαδόκολλα και τα αφήνουμε στο ψυγείο έως ότου παγώσει η σοκολάτα.